Категорија: женскиот репродуктивен систем

FertiliTea: Чај, Осврти, Користете, Придобивки, Цена, Ефект! Мислења и Купи

FertiliTea е специјална чајна мешавина дизајнирана да ја нормализира и промовира активноста на женскиот репродуктивен систем. Предменструалниот синдром (ПМС) се ублажува, телото е подготвено за бременост, а пременопаузата и менопаузата…

error: Content is protected !!