Месец: м.г

Северна Македонија размислува за укинување на проектот закочен автопат

Владата на Северна Македонија упати силно предупредување дека може да го раскине договорот со Кинеската корпорација Синохидро за изградба на автопатот Кичево-Охрид по неколкугодишни неуспеси и пролонгирање на роковите. Најавено…

error: Content is protected !!