Категорија: Нега на белите дробови

Deep Inhale: Чај, Осврти, Користете, Придобивки, Цена, Ефект (Macedonia)

За да се заштитат белите дробови од надразнувачи, патогени и алергени, се прави чај наречен Deep Inhale. Традиционалните состојки за овој чај вклучуваат лисја од сикам, корени од бел слез,…

error: Content is protected !!