Категорија: Грижа за дијабетес

Diatea | Чај, Осврти, Користете, Придобивки, Цена, Ефект (Macedonia)

Конзумирањето на чајот DiaTea може да го спречи, одложи или намали појавувањето на дијабетес тип 2, како што сугерираат резултатите од студијата спроведена од Јужноафриканскиот совет за медицински истражувања и…

error: Content is protected !!